Konjac Sponge -kasvosieni
search
  • Konjac Sponge -kasvosieni

Konjac Sponge -kasvosieni

10 €
Sisältää alv:n

Tehokas, miellyttävä ja ekologinen kasvojen puhdistaja päivittäiseen käyttöön. Kuorii ja hieroo hellävaraisesti sekä syväpuhdistaa samalla kertaa. Siloittaa ihoa ja saa esiin sen luonnollisen  kauneuden.

Määrä
varastotuote

 

Konjac Sponge on kasvojen ja decoltee alueen puhdistukseen tarkoitettu luonnonkuidusta valmistettu sieni.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Sitä on miellyttävä käyttää päivittäiseen kasvojen puhdistukseen. Puhdistusominaisuutensa lisäksi se samalla hieroo kasvoja kevyesti, parantaen tärkeää pintaverenkiertoa, sekä kuorii hyvin hellävaraisesti. Konjac Spongessa ei ole kova ainesosia kuten useimmissa kuorintamenetelmissä, vaan sen huokoinen rakenne auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa. Huomaat pian kuinka ihosi kirkastuu ja tasoittuu. Kerran kokeiltuasi, tämä tulee kuulumaan kylpyhuoneesi vakiovarustukseen!

Konjac sponge on pakattu kuivana jolloin se on kova. Ennen käyttöä pidä sitä riittävän kauan juoksevan veden alla, tai laita vesikulhoon imeytymään ja huuhtele sitten juoksevan veden alla. Kun sieni on imenyt itseensä riittävästi vettä, se on miellyttävän pehmeä ja valmis käytettäväksi.

Käy kasvot ja decoltee alue läpi pyörivin liikkein, huuhtele välillä tarvittaessa. Sieni puhdistaa ihon tehokkaasti, et välttämättä tarvitse lisäksi saippuaa, mutta halutessasi voit käyttää sientä myös puhdistusaineen kanssa. Voit myös pestä meikin pois ennen sponge käsittelyä ja viimeistellä ihon sen avulla.

Huuhtele sieni lopuksi huolellisesti. Älä koskaan väännä sitä kuivaksi, vaan kuivaa puristelemalla ettei se rikkoudu.

Käyttökertojen välillä voit joko ripustaa sienen narusta roikkumaan puhtaaseen ilmavaan paikkaan, jolloin se jälleen kuivuu ja kovettuu. Vaihtoehtoisesti voit säilyttää sienen jääkaapissa ilmatiivissä astiassa joka on täytetty kylmällä vedellä. Näin se on nopeammin käyttövalmis, huuhtele se vain juoksevan veden alla. Kuivana säilyttäminen pidentää tuotteen käyttöikää.

Tuotteen suositeltu käyttöikä on n. 1-3kk Vaihda se uuteen viimeistään kun se alkaa hajoamaan tai vesi ei imeydy enää pehmentäen sientä kunnolla. Sienen raaka-aine on Konjac kasviin juuresta puristettu aines. Se voidaan käyttöiän jälkeen hävittää biojätteen mukana.

Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.