Pure Argan oil
search
 • Pure Argan oil
 • Pure Argan oil

Pure Argan oil Kylmäpuristettu Arganöljy

30 €
Sisältää alv:n

98 % Argan-öljyä 2 % E-vitamiini öljyä. Voidaan käyttää hiuksissa ja iholla. Pure Argan Oil auttaa korjaamaan jo näkyviä vaurioita iholla: se hälventää ihoryppyjä pehmentäessä ihoa ja lisää sen elastisuutta. Se auttaa myös taistelemaan auringon, saasteiden, stressin, tupakanpolton ja ympäristön aiheuttamia tekijöitä vastaan. Hiuksissa se suojaa ja korjaa vaurioita joita on syntynyt kuumuuden, viimeistelyn, värjäysten, mekaanisen kulutuksen sekä ympäristön aiheuttamista tekijöistä.

Määrä
Varastossa

 

PURE ARGAN OIL 15ml

 

PURE Argan Oil tuotteessa on 98 % Argan-öljyä 2 % E-vitamiini öljyä. Tuotteen raaka-aineiden puhtaus takaavat sen lupaamia tuloksia ja sitä voidaan käyttää niin hiuksissa kuin iholla. Pure Argan Oil auttaa korjaamaan jo näkyviä vaurioita iholla: se hälventää ihoryppyjä pehmentäessä ihoa ja lisää sen elastisuutta. Se auttaa myös taistelemaan auringon, saasteiden, stressin, tupakanpolton ja ympäristön aiheuttamia tekijöitä vastaan. Hiuksissa se suojaa ja korjaa vaurioita joita on syntynyt kuumuuden, viimeistelyn, värjäysten, mekaanisen kulutuksen sekä ympäristön aiheuttamista tekijöistä.

Kylmäpuristettu sertifioitu orgaaninen Argan öljy sisältää runsaasti F, A, C ja E- vitamiineja ja sen kevytmolekyylinen koostumus auttaa sitä imeytymään helposti ja tehokkaasti jättämättä rasvaista jäämää ihon pinnalle.

Argan-öljy sisältää 700mg vitamiini E:tä per kilo, joka on kaksinkertainen määrä verrattuna oliiviöljyyn.

Argan-öljy on syväkosteuttaja jolla on nopea näkyvä vaikutus ihoon ja hiuksiin.

Mitä hyötyä on ARGAN-öljystä IHOLLE?

  • Sisältää runsaasti antioksidantteja
  • Sisältää runsaasti E – vitamiinia, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa
  • Helpottaa kutiavaa kuivaa ihoa
  • Vähentää ihoryppyjen muodostumista ja hälventää jo olemassa olevia hentoja silmänympärysihon ryppyjä
  • Auttaa raskausarpien ehkäisemisessä ja niiden hoidossa
  • Ei ole rasvaista eikä öljyistä
  • Imeytyy helposti
  • Antaa loistavia näkyviä tuloksia kuivalle, vaurioituneelle tai hilseilevälle iholle
  • Auttaa ihoa saamaan elastisuutta ja kimmoisuutta
  • Kirkastaa ihon väriä
  • Sisältää Orgaanista Skvaleenia
  • Ei jätä pinnalle ylimääräisiä jäämiä
  • Sisältää runsaasti Omega 3 ja Omega 9 rasvahappoja jotka korjaavat vaurioitunutta ihoa

 

Arvet

Auttaa häivyttämään sekä uusia että vanhoja arpia

Raskausarvet/ihon venymisestä johtuvat arvet

Tuotteen koostumus pitää ihon joustavana ja kosteutettuna mikä auttaa vähentämään mahdollisia raskausarpia jo raskauden aikana, teini-iän kasvun aikana tai nopean laihduttamisen vuoksi tulevia arpia.

Ehkäisee ja häivyttää jo ilmaantuneita ihon venymisestä aiheutuneita arpia.

Epätasainen ihon väri

Parantaa epätasaisen ihon väriä.

Ikääntyminen

Pehmentää ikääntymisestä aiheutunutta ihon värimuutosta ja ryppyjä niin kasvoissa kuin kehossa.

Kuivuminen

Täydentää ihon omaa öljyvarastoa, joka hupenee äärimmäisissä sääolosuhteissa, vedestä jossa on korkea kemiallinen sisältö, useasti toistuvasta pesusta, keskuslämmityksestä ja ilmastoinnista.

Psoriasis

Auttaa kuivaan ja kutiavaan ihoon. Välttämättömien rasvahappojen puute voi olla syy iho-ongelmiin kuten krooninen kutiaminen, hilseily, ihon ohentuminen. Tämä voi johtaa epätasapainoon ihollamme. Argan öljyssä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja.

 

Käyttöohje:

Argan öljy on helppokäyttöisessä ja hygieenisessä pumppupullossa.  Annostele haluamallesi ihon alueelle ja hiero pehmein liikkein. Anna öljyn imeytyä ihoon. Voidaan käyttää päivin ja öin.

Kun käytät Argan öljyä hiuspohjaan anna sen imeytyä yön yli. Parhaimman tuloksen saat kun peset aamulla hiukset Silk Shampoolla ja viimeistele Silk hoitoaineella hieroen sitä myös hiuspohjaan. Huuhtele ja kuivaa.

 

Ei sisällä:

  • sulfaatteja
  • alkoholia
  • lanoliinia
  • parabeeneja
  • keinotekoisia hajusteita
  • gluteenia
  • kalaöljyjä
  • vismuttia
  • ei testattu eläimillä

 

Tärkeimmät raaka-aineet tuotteessa:

Sertifioitu kylmäpuristettu Argan-öljy

Tämä tärkein raaka-aine antaa kosteutta iholle ja hiuksiin. Se sisältää runsaasti vitamiineja joilla on hämmästyttäviä terveysvaikutuksia.  Erityisesti E-vitamiini ja linolihappo ehkäisevät hapettumisen (vanhentumisen), ympäristön saastumisesta johtuvilta haitoilta ja UV-säteiltä. Sen koostumus on rasvaton ja kevytrakenteinen ja sen ansiosta se pääsee tunkeutumaan helposti ihoon, hiuksiin ja hiuspohjaan tasapainottamaan niitä.

Sertifioidussa kylmäpuristettussa Argan öljyssä on kaikki ravinteet öljyssä. Suurin osa öljyistä keitetään jolloin ravinteet häviävät ennen käyttöä. Kylmäpuristetussa on luonnollisesti eniten ravinteita. Kaikissa Silk Oil of Morocco tuotteissa käytetään kylmäpuristettua Argan öljyä.

E-vitamiini öljy

E-vitamiini toimii antioksidantin tapaisesti ja auttaa ehkäisemään kudoksia ja solukkoja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Se on peräisin luonnollisista lähteistä kuten kasviksista, pähkinöistä, öljyistä, kokojyväviljasta ja tummalehtisistä kasviksista. E-vitamiini on yhtenäinen nimitys rasvaliukoisista yhdisteistä joilla on erikoislaatuinen antioksidanttien tapa toimia. Se hoitaa ja suojaa ihoa auringon vahinkoa aiheuttavilta säteiltä ja rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Pehmentää ihoa raskausarpien ja arpien kohdalla.

Pure Argan öljyn ainesosat:

Välttämättömät rasvahapot: käytetään tuottamaan ja korjaamaan solukalvoja jotka auttavat soluja saamaan optimi määrän ravintoa ja poistamaan haitallisia jäte aineita. Ne ovat tarpeellisia säädellessään tervettä ja ennenaikaisesti vanhenevaa ihoa.

Vitamiini E: Estää soluja vanhenemasta (hapettumasta), edistää ravinnonsaantia soluihin, vähentää tulehduksia ja vahvistaa hiussuonen seinämiä. On todistettu, että se vähentää huomattavasti haavojen arpia ja raskausarpia.

Skvaleeni: Liittyy solujen kasvamiseen. Sen on mahdollista tunkeutua syvemmälle ja nopeammin kuin muut öljyt. Se on luonnollinen bakteereja tappava aine ja parantaja. Sen vaikutus on todistettu ihoärsytyksissä ja ihosyövässä.

Freulic happo: Auttaa estämään ultraviolettivalon aiheuttamia vaurioita. Se on luonnollinen bakteereja tappava aine ja parantaja. Sen vaikutus on todistettu ihoärsytyksissä ja ihosyövässä.

Antioksidantti Polyfenoli: Tunnetaan antiseptisestä, antioksidanttisesta, tulehduksia vastustavasta, allergiaa vastustavasta ja anti-agening (vanhenemista) vastustavista vaikutuksista.

Karotenoidit: Suojaavat silmiä ja ihoa UV-säteiltä ja vapaiden radikaalien vaikutuksilta. Auttavat hoitamaan immuunijärjestelmäämme ja tukevat tervettä ihoa ja estävät syöpäsolujen kasvua.

Sterolit: Auttavat vastustamaan ihon vanhenemista lisäämällä ihon aineenvaihduntaa ja vähentämällä tulehduksia. Ne tukevat kosteuden säilyttämistä ja imeytyvät nopeasti.

TIESITKÖ TÄMÄN ARGAN ÖLJYSTÄ?

Argan Öljy tulee alun perin Marokon eteläosasta; se on uute jota saadaan Argan puun hedelmän siemenestä. Puu tunnetaan myös nimellä ”Elämän Puu”. Marokkolaiset ovat käyttäneet öljyä jo vuosisatoja, mutta vasta viimeaikoina sen uskomattomat terveysvaikutukset on nostettu päivänvaloon. Argan öljy sisältää antioksidantteja, hoitavaa E-vitamiinia ja ryppyjä ja vanhenemista vähentäviä ominaisuuksia. Uskomattoman kosteusvaikutuksen ansiosta se korjaa ja suojaa ihoa kosteuttamalla ja ravitsemalla. Loistava tuote henkilöille jotka kärsivät psoriasiksesta, ihottumasta tai joilla yksinkertaisesti on kuiva iho.  Öljy auttaa saavuttamaan ihon pH tasapainon ja se sisältää myös A-vitamiinia. Öljy lisää ihon/hiusten elastisuutta ja auttaa silottamaan aknesta johtuvia ihovirheitä tai muita ihoon aiheutuneita virheitä esimerkiksi leikkausten jälkeen.  Öljy tunnetaan myös nimellä ”Nestemäinen Kulta” ja se on kuuluisuuksien keskuudessa hyvin haluttu tuote.

Miksi valita puhdas Argan öljy?

  • Luonnollinen tuote joka sisältää 98 % Argan öljyä ja 2 % E – vitamiinia
  • Argan öljy on sertifioitua ja orgaanista
  • Koostumus on kevyt ja se imeytyy helposti ihoon ja hiuksiin
  • Ei sisällä sulfaatteja, parabeenejä, keinotekoisia hajusteita, petrokemiallisia ainesosia
  • Sisältää E, F, A ja C – vitamiineja
  • Sisältää runsaasti Omega 9 ja välttämättömiä rasvahappoja
  • Sisältää huomattavasti skvaleenia joka on luonnollinen kosteuttaja
  • Tuote sisältää kaikkia niitä raaka-aineita jotka voivat korjata jo vaurioitunutta ihoa ja hiuksia jotka ovat aiheutuneet ympäristö tekijöistä ja vanhenemisesta.
  • Ei ole testattu eläimillä

 

INCI:

98% Certified Organic Cold Pressed Argania Spinosa (Argan) Oil, 2% Vitamin E Tocopherol

Silk oil of morocco
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.