Silk Kuituripsiväri
search
 • Silk Kuituripsiväri
 • Silk Kuituripsiväri
 • Silk Kuituripsiväri

Silk Kuituripsiväri

44 €
Sisältää alv:n

Pidemmmät tuuheammat ripset ilman ripsienpidennystä. Ripsienpidennysten liimat voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Kuituripsivärillä saat tuuheat ja pitkät ripset päivittäin, juhlaillaksi, tai milloin vain haluat. Lisää niin monta kerrosta kunnes olet saavuttanut mieleisesi lopputuloksen. Voit pestä sen pois lämpimällä vedellä ja laittaa taas seuraavalla kerralla täydellisen ripsivarustuksen. Ei hapsottavia irtopidennyksiä ripsihuoltojen välillä. Ripsiväri sisältää myös hoitavaa argan öljyä.

Määrä
varastossa

  toimitus

toimitukset lähetetään 1-3 päivän sisällä ellei toisin ilmoitettu

SILK FIBRE LASH kuituripsiväri

Kuituripsivärillä ripsipidennykset!

Oletko haaveillut pitkistä ja luonnollisen näköisistä silmäripsistä? Nyt tämä on mahdollista ilman keinotekoisia ripsiä!

Silk Mascara Model

Olemme kehittäneet täydellisen yhdistelmän! Tällä kaksivaiheisella toimenpiteellä jossa ensin käytetään geeliä ja toisessa luonnollista kuitua saadaan välittömästi jopa 150 % pidemmät ja kauniinmuotoiset ripset.

Pakkaus sisältää 1 x Silk Fibre Lash ripsivärin (isompi) ja 1 x Silk Fibre Lash kuitupuikon (pienempi).

Ripsiväri sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän jonka ominaisuudet mahdollistavat täydellisen ripsimeikin koko päiväksi. Kuitupuikossa on palmuvahaa ja luonnollisia kuituja, jotka rakentavat ripsiin luonnollisennäköiset ripset. Tämä orgaaninen kuitu on helppo harjata ripsiin.

Silk Fibre Lash kuituripsiväri on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Se poistetaan lämpöisellä vedellä tai silmämeikinpoistoaineella.

Ei suositella käytettäväksi piilolinssien kanssa.

 

Hyvät ominaisuudet:Wands with Box

  • näyttää ripsipidennykseltä
  • muodostaa paksummat ja pidemmät ripset helposti jo ensimmäisellä harjuksella
  • ripsien pituutta voi itse rakentaa – mitä enemmän lisäät kuitua sitä pidemmät ripset
  • sisältää kandelilla- ja palmuvahaa, joissa on runsaasti tulehdusta estäviä sekä hoitavia ominaisuuksia
  • vedenkestävä – kestää pitkään, poistetaan ainoastaan lämpöisellä vedellä, kasvojen puhdistusaineella tai silmämeikin poistoaineella
  • sopii myös herkille silmille
  • voidaan käyttää ripsitavuttajaa viimeistelyssä

 

Väri : saatavana mustana.

Paino: 143.3 g

Ei sisällä:

  • sulfaatteja
  • alkoholia
  • parabeeneja
  • lanoliinia
  • keinotekoisia hajusteita
  • gluteenia
  • kalaöljyjä
  • vismuttia

 

Käyttöohje:

1) Levitä Silk Fibre Lash ripsiväriä (isompi hylsy) ylä- ja alaripsiin.

2) Levitä välittömästi Silk Fibre Lash kuitupuikosta (pieni hylsy) ripsien keskiosasta reunoille, niin että ripsiväri ei ehdi kuivumaan. Parhaimman lopputuloksen saavutat kun teet yhden silmän kerralla. Näin huomaat myös parhaiten, että ripsesi ovat jopa 150 % pidemmät ja paksummat kuin toisessa silmässä.

3) Mikäli haluat ripsistäsi vielä paksummat, lisää uusi kerros Silk Fibre Lash kuitua.

4) **TÄRKEÄÄ** Viimeistele aina ripset Silk Fibre Lash ripsivärillä niin saat kuidut lukittua ripsiin.

Ripsivärin poistaminen:

Voit poistaa ripsivärin pelkällä vedellä. Painele hellästi lämmintä vettä ripsiin ja odota hetki. Kun geeli on pehmennyt lähtee ripsiväri pois jättämättä sotkuista jälkeä silmien ympärille tai vahingoittamatta omia ripsiä. Et tarvitse silmämeikin poistoainetta, mutta jos olet tottunut käyttämään sitä voit jatkaa sen käyttämistä.

 

Usein kysyttyä:

1)    Miten Silk Fibre Lash kuituripsiväri toimii?

Jo yhden harjauksen jälkeen luonnolliset kuidut kiinnittyvät ripsiin ja saavat ripset näyttämään luonnollisemmalta kuin keinotekoiset ripset. Toisen harjauksen jälkeen tämä kevytrakenteinen kuituripsiväri pidentää ja paksuntaa vielä enemmän ripsiä. Mitä enemmän lisäät kuitua, sitä dramaattisemman lopputuloksen saat!

2)    Lisääkö Silk Fibre Lash Kuituripsiväri todella millimetrejä lisää ripsien pituuksiin?

Kyllä. Kun harjaat kuituripsiväriä ripsiin se kiinnittyy omien ripsien päihin ja saa omat ripset näyttämään aidoilta ja täysin luonnollisilta. Lisäämällä enemmän kuitua saat pidemmät ripset. Nämä ainutlaatuiset pienet luonnolliset kuidut antavat uskomattoman vaikutuksen pituuteen kun taas mehiläisvaha ja karnaubavaha hoitavat ripsiä.

3)    Miten monta käyttökertaa pakkauksesta saa?

Kun kuituripsiväriä käytetään joka päivä se riittää noin 30+ käyttökertaan. Tämä on rahan arvoinen vaihtoehto, kun verrataan tunteja kauneussalongeissa käynteihin ja ripsien korjauksiin.  Kuituripsiväristä saa runsasmuotoiset paakuttomat ja kyyneleiden kestävät ripset. Helppo pestä pois vedellä.

4)    Pitääkö Silk Fibre Lash kuituripsiväri pestä pois?

Kyllä, suosittelemme sen pesemistä pois aina ennen nukkumaan menoa. Se menee ”hiutalemaiseksi” kun se huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Tämän takia et enää kärsi ”panda”-silmistä.

5)     Onko Silk Fibre Lash kuituripsiväri vedenkestävä?

Kyllä, se on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Se poistuu ainoastaan lämpimällä vedellä, kasvojen puhdistusaineella tai silmämeikin poistoaineella.6)

6)     Voinko käyttää muuta ripsiväriä kuituripsivärin kanssa?

Emme suosittele. Suosittelemme käyttämään ainoastaan näitä molempia tuotteita yhdessä. Takaamme. että yhtä aikaa käytettynä Silk Fibre Lash geeli ja kuituripsiväri saavuttavat ainutlaatuisen lopputuloksen.

 

INCI: Aqua, Cyclopentasiloxane, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Copernicia Cerifera Cera, Polyurethane-35, Acrylates Copolymer, PVP, Argania Spinosa Kernel Oil*, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Cl 77499. *Certified Organic. Fibre: Nylon-6.

Silk oil of morocco
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.