Silk oil of Morocco Argan silmänrajauskynä
search
  • Silk oil of Morocco Argan silmänrajauskynä

Silk oil of Morocco Argan silmänrajauskynä

24 €
Sisältää alv:n

Silk Oil of Moroccon Argan silmänrajauskynä takaa intensiivisen värin ja tarkan rajauksen. Ylellinen kynä sisältää vahvoja väripigmenttejä sekä kylmäpuristetun sertifioidun arganöljyn vitamiinit ja antioksidantit. Jojobaöljyn, kaakaoöljyn ja kandelillavahan ansiosta kynä liukuu pehmeästi aralla silmänympärysiholla.  Silmänrajauskynällä voidaan korostaa silmien omaa muotoaa tai luoda silmille haluttu muoto.  Upea lopputulos sopii niin arki- kuin juhlameikkiinkin. 

Väri: musta

Määrä
Varastossa

 

Silk Oil of Moroccon Argan Eyeliner takaa intensiivisen värin ja tarkan rajauksen. Ylellinen kynä sisältää vahvoja väripigmenttejä sekä kylmäpuristetun sertifioidun arganöljyn vitamiinit ja antioksidantit. Jojobaöljyn, kaakaoöljyn ja kandelillavahan ansiosta kynä liukuu pehmeästi aralla silmänympärysiholla.  Silmänrajauskynällä voidaan korostaa silmien omaa muotoaa tai luoda silmille haluttu muoto.  Upea lopputulos sopii niin arki- kuin juhlameikkiinkin.

Tuotteessa ei ole sulfaatteja, raakaa alkoholia, lanoliinia, synteettisiä hajusteita, vismuttia, talkkia eikä parabeeneja, Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kynät on valmistettu Australiassa.

Käyttöohje: Lisää pienin vedoin sisänurkasta ulkonurkkaan. Älä siis vedä yhdellä vedolla. Väritä myös ripsien tyvi saadaksesi paksumman näköiset ripset. Sekoita ja pehmennä karkeita viivoja niin saat utuisen näköisen lopputuloksen.

Väri: musta

Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.