Hyaluron pipettipullo 12ml
search
  • Hyaluron pipettipullo 12ml

Hyaluron pipettipullo 12ml

17 €
Sisältää alv:n

Kosteuttava hyaluron hoito kasvoille. Pipettipullo 12ml

Määrä
Varastossa

  toimitus

toimitukset lähetetään 1-3 päivän sisällä ellei toisin ilmoitettu

Hyaluron kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa sitomaan ja ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Kun ihossa on riittävä määrä kosteutta, niin iho on ryhdikäs ja säteilevä. Hyaluronihapon ja ihon paremman kosteustasapainon ansiosta kasvojen juonteet ja rypyt siloittuvat ja iho tuntuu kimmoisammalta ja täyteläisemmältä. Kosteutetut kasvot näyttävät ja tuntuvat hehkuvilta ja elinvoimaisilta. 

 

Hyaluronihappo on ihon luontainen ainesosa, mutta iän myötä sen määrä ihossa vähenee. Tästä syystä iho kuivuu nopeammin ja näyttää veltommalta. Kuiva ja veltto iho saa myös rypyt ja juonteet näkymään ihossa paremmin. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti vettä solujen väliin, mikä parantaa välittömästi ihon elastisuutta häivyttäen samalla ihon juonteita ja ryppyjä. Kosmetiikkatuotteissa käytetty hyaluronihappo on turvallista ja tehokasta ja sen ansiosta iho saadaan näyttämään ja tuntumaan taas nuorekkaammalta ja täyteläisemmältä. 

 

Hyaluronihapon lisäksi ampullit sisältävät patentoitua Phyto Oligo Fructania, joka on erityisen tehokas kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa sekä säilyttämään ihon kosteustasapainon koko päivän. Phyto Oligo Fructanilla on myös tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Tuotteen avulla poistat tehokkaasti ihon kosteusköyhyydestä johtuvaa kiristyksen tunnetta. 

 Tuoksuton. 

 

Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille ja erityisesti ikääntyvän ja kuivan ihon hoitoon. Varo tuotteen joutumista silmiin, ei silmäympärysiholle.

 

Käyttöohje: Levitä tuotetta puhdistelulle iholle. Tuotteessa on kätevä pipetti, jolla tuotetta on helppo annostella.

Vinkkki: testaa tällä pienellä koolla ja ihastuttuasi katso myös isompi annoskoko 30ml 37€

 

Ingredients: Water, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Algae Extract, Fructan, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyalyronate (1500ppm), Hydrolyced Hyaluronic Acid(100ppm), Glyseryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Betaine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydroxyacetophenone, Panthenol, Dipotassium Glychyrrhizate, Hydrox yetlcellulose, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA.

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.